Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over het huren van een camperbus, we hopen hier antwoord te kunnen geven op al jouw vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op. 

Wat heb je nodig voor het huren van een camper?

1) Geldig Nederlands identiteitsbewijs
2) Geldig rijbewijs B, voor iedere bestuurder van de camper.

Wat is het ophaal- en brengadres van de camper?

Berkensteeg 5, 
5469 SW Erp (Noord-Brabant)

Wat zijn de kosten van het huren van een camperbus?

Deze kosten zijn verschillend en dat heeft te maken met: 
1) Welke bus je huurt. 
2) Mogelijk wordt er een verschil gemaakt in hoog- of laagseizoen.

Houd er rekening mee dat bij het huren van de bus een borgsom gevraagd wordt van €1000,-. Tevens is de brandstof die je verbruikt voor eigen rekening. 

Hoe werkt het betalingssysteem?
Alle betalingen, inclusief borg, verlopen via een incasso per bank. Indien je een boeking plaatst, waarbij de aanvang van de huurperiode langer dan 2 maanden vooruit is, kun je ervoor kiezen om te betalen in termijnen. De eerste aanbetaling vindt automatisch plaats om de boekingsbevestiging compleet te maken. Er wordt een bedrag van 60% van de gehele huurprijs bij de eerste aanbetaling voldaan. De overige 40% komt 2 maanden vooraf vertrek. Je krijgt van ons altijd een mailtje voor de betaling(sherinnering), zo ook de herinnering voor het vooraf betalen van de borg. Indien je ervoor kiest om het gehele bedrag in één keer te betalen, wordt deze voldaan direct na boeken om de boekingsbevestiging compleet te maken.

De borg wordt, mits de bus in dezelfde staat teruggebracht komt, binnen 14 dagen op je rekeningnummer teruggestort. 

Waar moet ik aan denken wat betreft verzekeren? 

Bij de huurprijs van een camperbus zit automatisch een verzekering, voor schade aan de bus. Indien je de bus netjes terugbrengt zonder schade, krijg je de borg in het geheel terug. Mocht je bijvoorbeeld met pech komen te staan onderweg, dan zorgen wij altijd voor vervangend vervoer zodat je voortzetting van de vakantie gegarandeerd is. Het is daarnaast verstandig om een eigen reisverzekering af te sluiten voordat je op vakantie gaat, voor overige schade zoals verlies of diefstal van je eigen spulletjes. 

De bus is niet verzekerd wanneer je naar een gebied wintersportgebied afreist óf een gebied wat afgeraden wordt door de Nederlandse overheid. Kijk hiervoor op: www.nederlandwereldwijd.nl.

Voor hoeveel personen is de camperbus bedoeld?

Er is een riant tweepersoonsbed aanwezig in iedere camperbus. Wanneer je met meerdere personen wilt gaan, kun je zelf een extra slaapruimte creëren door bijvoorbeeld een luchtbedje of tent mee te nemen. Vraag eventueel bij ons naar de mogelijkheden. Voor personenvervoer per bus geldt een maximum van 4 personen inclusief bestuurder.

Welke spulletjes moet ik zelf meenemen?

De meeste gemakken zitten in de camperbus ingebouwd, vooraf vertrek krijg je de inventarislijst inzichtelijk wat helpt bij het inpakken van je spulletjes. Het is mogelijk om bij ons een campingtoilet, beddengoed, campingstoeltjes en een tafel te lenen, je hoeft hiervoor niets extra's te betalen.

Wat nou als je de bevestigde huurperiode toch wil annuleren? 

Er kan natuurlijk altijd iets tussen komen waardoor je genoodzaakt bent om de huurvoorwaarden te ontbinden. Het is belangrijk om de annulering per post of mail kenbaar te maken, de datum van ontvangst geldt dan als datum waarbij het deel van de huurprijs nog in rekening wordt gebracht. Het kan voor ons namelijk lastig zijn om op korte termijn nog een nieuwe huurder te vinden. 

0% van de huurprijs bij annulering langer dan 3 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
50% van de huurprijs bij annulering later dan 3 maanden, maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
75% van de huurprijs bij annulering langer dan 1 maand maar niet langer dan 2 maanden voor aanvangsdatum van de huurperiode;
90% van de huurprijs bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 1 maand voor aanvangsdatum van de huurperiode;
100% van de huurprijs bij annulering op de aanvangsdatum van de huurperiode.

Mocht je een aanbetaling hebben gedaan die na annulering niet meer geldig is, wordt deze aan je terugbetaald. We brengen wel altijd een bedrag van €25,- administratiekosten in rekening. Indien de camper alsnog (gedeeltelijk) verhuurd wordt, wordt dit bedrag in mindering gebracht van de annuleringskosten. 

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de informatiepagina van onze bussen. Heb je alsnog vragen dan kun je contact met ons opnemen.